Isnin, 1 Oktober 2012

PANDA 33~


Assalamualaikum..

















~~~~~~~~
Maktok Ery kata  : 

Salam..baik dr klinik..alhamdulillah win dah tunjukan tanda2 sihat sbb dah masuk air dlm badan. td ms bwk dia memang dia dah start kejang2, smpai je tak peduli org len yg tgh tgu kat klinik xkira sy nak dia di periksa dulu, doktor masukkan air kat tengkuk untuk air bwh kulit dia, kat tgn plak doktor masukan air untuk dlm saluran darah dia, memang ajaib win sgt2 kuat semangat terus win nak bangun berjalan, doktor pun terkejut cpt btl win beri tindak balas, pastu doktor injek antibiotik pula, pastu nampak dia segar tp doktor cb bg makan wet food, dia leh tolak2 tgn doktor, itu menandakan win dah ada tenaga cuma doktor kata memang kena makan juga, tapi sbb dia xmau makan doktor tahan dia kat wad, td ms nak balik opis doktor tgh masukan air lagi gn beg tu.pastu doktor kata ptg baru amek...terima kasih doa kalian semua...(tp doktor mmg ada cakap win kalau betul kena FIP, memang gini tndannya tapi kita berusaha dan ikhtiar lah apa2 janji dia sihat dan leh main2 semula)..

Moga ader perkembangan positif lagi lepas ni..InsyaAllah..Aminn~