Jumaat, 3 Ogos 2012

KEVIN VS POTEK² 4~

Assalamualaikum..

















~~~~~~~~~

Psstt..ShomeyShayang dah ader facebook tau kawan²..ekeke.. ;p~
Sebenarnya..bukan sesuka jer nak buat..sblm ni..slalu post pasal shomeyshayang ni kat fb sendiri jer..tapi ader kawan yg tegur..asik ngan kucen jer..bla..bla..bla..bukan skali dua..byk kali jugak laa..tetiba tadi..terpikir lak nak buat facebook khas utk shomeyshayang..aper² pasal shomeyshayang bleh post kat situ jer..jadik tak perlu lagi post kat fb sendiri..jadik kurg laa sket kucen² Kakak lalu lalang kat wall kawan yg tak brape suka kucen ni..yer laa..takkan pasal kucen pun kawan nak jadik lawan kan? Hik².. ;)

Tima kasih buat Mya yg sudi buatkan page ShomeyShayang tu..nak harap Kakak yg buta IT ni..mmg tak jadik laa..ahaha..maseyyy byk² Mya..lebiu toooo teriii porrr..kikiki ♫♪♫