Rabu, 10 Ogos 2011

CONTEST GAYA AWESOME~



Assalamualaikum..

Terima kasih kepada Anisquidward sbb tag Kakak utk join Contest Gaya Awesome ni..kali ni Kakak nak pertaruhkan gambar Obi One Kenobi.. :)


Sblm tu..nak citer sket pasal Obi..masa umurnya sebulan..leher Obi telah digigit kucen jantan..Obi berjuang utk hidup setelah doktor kata harapannya utk hidup 50/50 sajer..


Sangat kuat semangatnya..walau lumpuh separuh badan Obi tetap berusaha utk berjalan..dalam sebulan lebih Obi dapat berjalan juga walaupun senget²..Alhamdulillah..usahanya tidak sia²..


Dengan sukacitanya Kakak pertaruhkan gambar ini utk Contest Gaya Awesome..gambar ini Kakak berikan nama " RENUNGAN SI PEJUANG"..err..sila abaikan taik mata tu yer..hik²

Ahaha..sesuka jer kan..siap sejarah bagai..ntah laa..bukan takder gambar lain..mungkin semangat merdeka dah sampai kot..ekeke.. ;p


Syarat2nya:

1.  korang follow blog FOF and SHE WINTER
bukan pe.. sng tok tau update psl contest ni...
tol x? tp klu xmau. pon xpela.. its ok..
tidak memaksa korang memfollow...

2. like fanpage ni: SINI

3. letak tajuk entry tu "Contest Gaya Awesome"

4. korang letak banner atas tu kat blog korang and linkkan ke blog FOF
then letakla gmbr2 pet korang yg comey2 tu..
korang nk letak byk2 pon boleh.. tp nnt FOF n SHE WINTER akan pilihla
yg mana lgi awesome.. k?

4.  then tinggalkan url korang kat bhgian comment k?

hah lgi 1, kalau korang nak tag spe2, tag la..
xwajib pon   :)


tu je. senang jekan?? hehe.. 

closing date:  26 ogos 2011  (11:59 pm)

Sekian terima kasih.. ;)