Ahad, 21 Ogos 2011

AMAZING ANIMAL LOVERS BLOG AWARD~


Assalamualaikum..


2. Jutaan terima kasih buat Meoww Mania sbb mengetag dan sudi bg award ni..terloncat² Kakak menerimanya..hik²..sblm tu terima kasih juga buat Pak Ngah yg 2 3 kali betulkan masalah internet kat sini..kalau tak..tak dapat laa nak bg award kat kenkawan.. ;)

3. a)  Sejak adernya blog pencinta haiwan ini..Kakak berasa sgt gembira sbb bertemu dgn ramai teman² yg mempunyai minat yg sama..bleh berkongsi kisah suka duka juga membantu satu sama lain..seolah² kami menjadi satu keluarga yg rapat.. :)

b) Kakak suka & tertarik dgn Perwira ♪♫♪ @ Wira Mata Catu..walaupun matanya satu dia tetap kuat semangat utk hidup..dan kini dia slalu mengganggu jebon² senior yg lain..ahaha..suka ati Kakak!

4. Alaa..naper 4 jer? Kalau Kakak tag 10 bleh tak? ekeke..setelah melambung² dadu..inilah hasilnya..

1. Cik Marie @ bila aku bersuara = antara blog terawal yg dibaca..sblm ni tak tau pun ader blog pencinta haiwan..(ahaha..sambil lempang diri sendiri..) Saudari ini ialah pencinta haiwan pertama yg Kakak jumpa..dan bermula dari saudari inilah Kakak kenal ramai kawan² pencinta haiwan..saudari ini jugalaa yg suh Kakak buat blog..terima kasih byk² Cik Marie.. ;)

2. Meoww Mania @ meowwmania = Kisah jebon² yg pelbagai ragam & mencuit ati..dan paling respek dgn kerajinan Mummy jebon yg rajin memandikan jebon²nya..tolong mandikan bebudak kat sini bleh tak Mummy..ekeke ;p

3. Chika @ FullHouse =  Sgt kagum dgn saudari ini dan familynya..mereka menjaga kucen² yg kebanyakkannya sudah berumur..ader yg dah berumur 13 thn..Kakak rasa kucen² yg dijaga sgt berbahagia hidup bersama family ini..memungkinkan umurnya panjang begitu.. :)

4. Sunyi Sepi @ Sunyi ingin bercerita = Saudari ini pula..byk kisah suka duka dlm menjaga makhluk comel berkaki empat ini..kagum dgn ketabahannya..dan yg paling menarik..kebolehannya membuat entri blog yg byk dan mengepost entri blog tersebut  dalam waktu yg sama..kira mcm selonggok gitu..rajinnya kamu! ;)

Psttt..ramai lagi yg amazing sebenarnya.. ;)

Ok..sampai sini sajer..Sekian terima kasih.

~~~~~~

Sila ikuti langkah berikut :


1. Kopipes award ini di blog anda (klik kanan 'Save Image As..') *setkan size kpd 'original size' utk gmbr yang terang, jelas dan nyata.


2. Ucapkan terima kasih kpd orang yg telah mengetag anda (letak nama dan link blog)


3. Jawab soalan berikut :

a) Apakah amazing-nya memiliki blog pencinta haiwan ini?

b) Dalam ramai-ramai jebon meowwmania, jebon manakah yang berkenan di hati anda dan mengapa? 


4. Tag 4 blog pencinta haiwan yang anda rasakan Amazing!


5. Maklumkan kepada 4 blogger tadi bahawa mereka telah di tag.