Khamis, 10 Mac 2011

ZAM ZAM..ALAA AZAM~


                           
                                 Assalamualaikum..
                

Kakak : Zam..Zam suka duk luar ker duk dlm umah?
Azam : meowww~




Kakak : Zam..Zam suka duk dlm ker duk luar  umah? 
Azam : meowww~ (copy paste)


Kakak : Zam..Zam suka kakak duk dlm ker duk luar  umah?
Azam : meowww~ (copy paste)



Kakak : Zam..Zam suka kakak duk luar ker duk dlm umah?
Azam : meowww~ (copy paste)


Kakak : Zam..Zam nak kena lempang tak?
Azam : meowwmania~ (suh aku lempang MM?? ahak3..)



              Azam ni tak kisah pun duk memana..kalau masukkan dia dlm umah..ngan mama Mila laa dia main..kalau tak dia main jer ngan member2 kat luar..main sekor2 pun menjadik jer..


Azam dah pandai minum kat sini..kdg2 geram jer nak tolak dia dlm tu..ekeke~


             Ini satu2nya permainan yg masih ader..sblm ni ader laa jgk beli mainan..abis diangkut merata..sudahnya ilang ntah kemana..kekdg tu jumpa dlm longkang besar..huh! maleh aku nak kutip..


               Mainan ni dulu dah jahanam..tapi bleh pakai lagik..aku baiki semula pastu ikatkan kat pagar yg terjulur tu..



                Kalau beli mainan..mmg beli yg ader loceng..sbb kalau dgr bunyik tu..tau laa ader yang main..satu lagik kalau dgr bunyik tu tau laa dorg sihat..sbb kalau dorg tak sihat takkan berbunyik mainan tu..


               Sbb ini laa satu2nya mainan yg ader..(mainan lain ader gak sebenarnya..cth:tulang paha ayam,ranting2 kayu,paper koyak yg diambil dari dlm umah banglo,lalat,semut,dll)..bukan sajer dak2 kecik yg suka main..kekadang dak2 besar pun main gak..pagi petang siang mlm mmg slalu bunyi jer mainan ni..bila dengar jer bunyik loceng mainan ni..otomatik aku sengih cam kambeng..keh3~



                             


P/S--->  Nak gelak dulu laa..ahaha..takder kena mengena ngan citer di atas..kalau ader kwn2 blog (yg berkenaan) yg perasan laa..sesetgh blog tu..kita jadik "followers" blog kamu 2x..ahaha..sbbnya kat dashboard kita ni..takder kuar update terbaru blog kamu..yg lain2 ader kuar..senang nak tau saper2 dah update..jadik kita pun klik laa "add" kat dashboard ni..letak url kamu..haa..baru kuar update blog kamu mcm yg lain2..pastu bila lawat blog kamu baru perasan jadi followers 2x..ahaha..bkn tu ajer..terklik aper ntah dulu2..sampai terjadik followers blog sendirik..jenuh lak nak delete..maka jenis yg tak tau sgt berblog ni..ahaha..camner yer nak delete? mesti ader yg tau kan? kan? kan?..hik2