Ahad, 21 November 2010

VVIP DATANG~

                           Assalamualaikum...


                   Hari Ahad bersamaan 21 nov 2010..sekumpulan VVIP datang melawat shomey² yg tak berapa mesra pelawat..hik²



                       Ini vvip merangkap arkitek..Cik Sunyi Sepi bersama adiknya..err tak nampak pulak wajah adindanya..harap maaf yer.. ;) ..tgk SS tu..siyesnyaaa...hik²



                      Ini pula Cik marie,Cik Fiza juga Cik Umi..keje dorg bergosip sambil tgk arkitek bekerja.. ;P~




                    Haa! ini pula yg paling hiper..Cik Rozi..Cik laa kan..anak² dia pos dulu gi umah PM..Cik Atie yg pendiam takder plk gambarnya..yg betulnya aku segan nak ambik..hik² :P~




                   Taraaaa..banglo baru dah siap..cantik kan..ini sumbangan Cik Sunyi Sepi utk shomey²..terima kasih banyak²..hanya Allah yg dapat balas segala kebaikan kamu.. :)



                 VVIP dah nak balik..blum panas punggung dah nak balik..nak gi umah PM pulak..tentu mlm baru balik tu.. :P~



                       Pelawat dah balik...jadik kena test dulu umah ni seswai ker tak utk shomey²..bertapa 2 3 saat jap..hik²



                 Test bukak pintu..OK!



                      Test tutup pintu..pun OK! ..ahaha~



                       Boleh usung kat luar umah ni..tapi shomey² tak pedulikan pun..ish²


                   Masih lagi dorg buat dek..kuang asam betul!



                         Jeng³..sudah ader yg berkenan nampaknya..si Dion shomey² pertama merasmikan umah baru..Dion si telinga koyak..digigit tikus masa dia kecik..sian kan..



                      Amacam? best tak? best katanya..hingga menjilat hidung!



                    Ader yg kurang ni..kena letak alas..kalau ujan tentu air mengalir..tak guna bumbung cantik..tapi lantainya basah..kan²..


                      
                       Kalau kat blkg ni berumput mcm gambar kat kotak ni kan best..3 kotak Cik Sunyi Sepi bagi..byk tu..Alhamdulillah.. :))



                      Lepas maghrib jenguk semula kat blkg..tgk dah ader entiti...hik²..si Montel pulak try duk umah baru..umah beralaskan alas katil lama.. :)



                      Nampaknya si Potek² juga ingin merasa duk kat umah baru..silakan sayang..jgn malu² yer..



                      Duduk dlm umah laa Potek²..bukan kat bawah umah...hei!


                   Pandangan sisi..cantik kan..Cik Marie pun kecur nak tido dalam ni..ahak³


                      Cantiknya banglo baru shomey²...jauh beza ngan banglo yang lama..



                       Dah ader 2 entiti..ekeke~



                     Kejap jer duk dlm..pastu kuar balik..mungkin blum tau mcm mana nikmatnya duk dlm tu..nak pulak bila time ujan..


                    Si jantan yg dtg melihat umah baru.. dah menanda dgn minyak wangi memasing..tu laa keje korg!


                         Selesa umah ni..tentu waktu ujan tak perlu bersempit²..muat utk sumer..pasang 1 pun cukup utk sumer..yg lain simpan dulu..nanti umah dah rosak bleh tukar baru..agaknya aper pula kata jiran bila nampak istana kat blkg umah ni..tunggu jer laa..ehehe~ :))



                      Ini banglo lama shomey²..walau pun tak seindah mana..mmg tak indah pun..buruk rupanya..tapi kamu bahagia kan..pernah kakak tgk kamu bergurau senda time ujan²..kunyah ekor kwn..gigit telinga kwn..noty betul..takper laa.lepas ni kamu bleh main kejar² pulak dlm umah baru time ujan..hik²..aperpun..kakak takkan buang umah ni walau kamu dah ader umah baru..biar laa kat situ..kamu juga masih mahukannya bukan.. :))