Jumaat, 8 Oktober 2010

MARU,JUAN,ROMEO & JULIET~

                    Assalamualaikum..

JERUNG BERSAMA ANAK²NYA DAN ANAK² SUSUANNYA

                     Jerung skang ader anak baru..2 ekor..sekor besar dan sekor kecik..tak pasti laa yg kecik tu anak dia ker tak..kompius btl..kali ni dia beranak kat depan umah org..sblm ni beranak kat blkg umah jer..sbb dia beranak kat umah org..anak²nya kena main dek bebudak..itupun mujur bebudak tu buang baby tu kat depan umah..kalau tak aper ntah nasibnya..


                      Aku bg nama Maru utk si kecik n Juan utk si itam..Anak susuannya aku bg nama Romeo & Juliet.Romeo & Juliet ni anak si Anggun..mcm biasa laa..Anggun jaga anak ikut mood dia..kekdg anak lapar dibiar jer..jadik aku bwk masuk umah bg si Jerung jaga..time Anggun ader mood nak bg anak dia susu..dia akan menyalak kat pintu nak masuk umah..baru laa dia susukan anak dia..itu pun dgn gaya diva dia..


JUAN


JULIET

MARU

MARU,ROMEO & JULIET

MARU,JUAN & JULIET

MARU & JULIET

MARU,JUAN,ROMEO &JULIET

JUAN SI NOTY

MARU & JUAN

SKET MASA LAGI SUMER DUK LUAR



BLAKON JER TIDO NI..

JULIET DGN GAYA YG TAK BRAPE SEKSI


ROMEO


                       


                       Maru kecik sgt..kepala dia botak n mata dia tersembul sebelah..badan tak besar² sampai skang berbanding dgn aku n si Juan yg makin lama makin besor..:P.. Aritu bwk Maru gi spital..doktor kata matanya kena ulser.. pastu doktor kata ubat utk ulser mata tu kehabisan.
Jadi kena laa carik ubat kat kedai haiwan..tanya 2 3 tempat sumer takder..last² beli jer ubat mata yg lain..tawakal jer harap² bleh baik..Alhamdulillah..skang matanya bertambah baik..:))


                        Juan si itam manis tersgt laa noty..slalu Maru kena buli..bila dia buli Maru aku picit² kaki dia..hik²..suara dia nyaring..suka bercakap..aku suka sembang ngan dia..dia pun suka sembang ngan aku..ahaha~ 


                       Romeo & Juliet pun noty jgk..tapi kesian badan memasing berkurap..doktor kata kecik lagi  tak bleh nak injek kurap..aku letak ubat gamat jer n krim..harap cepat laa baik..Aminnn~